reklam

reklam

2 Temmuz 2017 Pazar

BOYA FABRİKASINDA YANGIN



Tekirdağ Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren kimyasal boya fabrikasinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kurulu bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki bir boya kimya fabrikasında sabahın erken saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy ilçesi Atatürk Caddesinde matbaa mürekkepleri üretimi yapan bir fabrikada, sabah saat 06.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın nedeniyle fabrikanın bir bölümünde çökme meydana geldi. Kısa sürede büyüyen yangına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy OSB ve çevre ilçelerden gelen 50 itfaiye ekibi müdahale etti. Ekipler, yangının diğer fabrikalara sıçramaması için çevredeki fabrika duvarlarına soğutma çalışması yaptı.
Bu arada, Çerkezköy OSB'de kriz masası oluşturularak önlem amaçlı bölgede faaliyet gösteren yaklaşık 60 fabrikanın elektriği kesildi. Yoğun dumandan etkilenen itfaiye erine olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. İtfaiye erinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ayrıca, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, yangın bölgesine gelerek incelemelerde bulundu. Yüzer, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yangında can kaybının olamamasının sevindirici olduğunu söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder